ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Πόσο κοστίζει η τέλεση κηδείας;

Πόσο κοστίζει η τέλεση κηδείας;

Το κόστος τέλεσης κηδείας το προσδιορίζουν οι παροχές που ζητά ανά τελετή η οικογένεια του θανόντος/σης. 

Όπως για παράδειγμα το είδος του φερέτρου, το είδος του στολισμού, το αν θα χρησιμοποιηθεί χορωδία ή καλεσθεί Δεσπότης, κ.α.. 

Επίσης η τιμή διαφοροποιείται και από τα έξοδα της άδειας ταφής ανά κοιμητήριο που διαφέρουν από δήμο σε δήμο και από κοιμητήριο σε κοιμητήριο. Για παράδειγμα στο νεκροταφείο της Αγία Παρασκευής η τιμή δικαιωμάτων του κοιμητηρίου είναι στα 300,00€, ενώ η τιμή στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ξεκινάει από τα 165,00€ στην Γ΄ Ζώνη, και στην πολυτελείας ζώνη η τιμή δικαιομάτων 3ετίας  ανέρχεται στο ποσό των 953,00€.  

Δείτε ΕΔΩ, ενδεικτικά τις διαφοροποιήσεις τιμών ανά κοιμητήριο και περιοχή.

 

Οι προσφορές του διαδικτύου

Οπότε, οι τυχόν διαφημίσεις που προβάλλονται (ευτυχώς λίγες) μπορούν να παραπλανήσουν τον επισκέπτη καθώς δεν περιλαμβάνουν τα διαμορφώμενα έξοδα από εξωγενείς παράγοντες όπως αυτοί περιγράφονται παραπάνω.

Στο γραφείο Τελετών Νικόλαος Κορώνης πιστεύουμε ότι η τιμή προσφοράς για την τέλεση κηδείας ή μνημοσύνου θα πρέπει να συζητείται μεταξύ του υπεύθυνου του γραφείου τελετών και της οικογένειας, για να αναλυθούν όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες και οι συνδυασμοί αυτών. 

Έτσι η οικογένεια θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών και θα μπορέσει να επιλέξει με βάση τις επιθυμίες της αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες της, την τελετή που θεωρεί καλύτερη για τον εκλιπόντα/ούσα συγγενή τους.

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας καθώς και θα σας συμβουλεύσουμε το τι θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην τελετή, ώστε, η τελετή κηδείας να είναι αξιοπρεπείς αλλά και συνάμα οικονομική.

 

Σε γενικές γραμμές το βασικό πακέτο προσφοράς του γραφείου τελετών Νικόλαος Κορώνης περιλαμβάνει:

 1. Φέρετρο Ελληνικής κατασκευής, άριστης ποιότητας και εμφάνισης.
 2. Το σετ ένδυσης του φερέτρου (Σεντόνι, μαξιλάρι, σάβανο).
 3. Τη μεταφορά της σορού που θα χρειαστεί από τον τόπο θανάτου προς τον ψυκτικό θάλαμο του νεκροταφείου.
 4. Τη διακόσμηση του φερέτρου με  άνθη και την περιποίηση-ντύσιμο του θανόντος/σης
 5. Τον άνθινο σταυρό που συνοδεύει τη σορό.
 6. Την έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου.
 7. Την εκτύπωση και θυροκόλληση των αγγελτηρίων της κηδείας (όπου ορίζει η οικογένεια).
 8. Τους φρακοφόρους της τελετής κηδείας.
 9. Τη συγκέντρωση επισκεπτηρίων στο κοιμητήριο και ηλεκτρονικά στη σελίδα των αγγελτηρίων της ιστοσελίδας μας των συγγενών και φίλων που παρευρίσκονται και με τους 2 τρόπους στην τελετή της κηδείας.
 10. Την αμοιβή του γραφείου μας.

 

Δεν συμπεριλαμβάνονται αμοιβές τρίτων όπως:

 1. Ο Ναός και οι ιερείς.
 2. Τα δικαιώματα του νεκροταφείου για την τριετή ταφή ή τα δημοτικά τέλη για χρήση του οικογενειακού σας τάφου (Δείτε ενδεικτικά πληροφορίες σχετικά με τα κοιμητήρια εδώ).  Σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται το κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 3. Η παραμονή της σορού σε ψυκτικό θάλαμο του νεκροταφείου με ημερήσια χρέωση ανάλογη του τιμοκαταλόγου του κοιμητηρίου ταφής.
 4. Επιπλέον μεταφορές της σορού από και πρός το νεκροτομείο, αν ζητηθεί να γίνει νεκροψία.
 5. Η παραγγελία και η κατάθεση-μεταφορά άνθινων στεφάνων.
 6. Χορωδία
 7. Αρχιερείς
 8. Η παράθεση του καφέ στους παρευρισκόμενους.

Στα γραφεία τελετών Κορώνης, ανταποκρινόμαστε στις οικονομικές δυσκολίες των καιρών και παρέχουμε υπηρεσίες τελετών υψηλής ποιότητας με διάφορες οικονομικές προτάσεις.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καθώς επίσης και μέσω web banking.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού συνάντησης στο γραφείο, στην οικία σας ή μέσω τηλεσυνδιάσκεψης και να σας αναλύσουμε την προσφορά μας.

Το γραφείο Τελετών Κορώνης, ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Κορώνης και οι συνεργάτες μας θα είμαστε δίπλα σας καθ όλο το 24ωρο για να απαλύνουμε το πόνο της απώλειας όσο αυτό είναι δυνατόν.

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.