ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Κορωπί - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορωπί - Νικόλαου Κορώνη. Εξυπηρετούμε την περιοχή του Κορωπίου, παρέχοντας υπηρεσίες επιπέδου σχετικά με την προετοιμασία της κηδείας ή του μνημόσυνου,  αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες προ της τέλεσης κηδείας (γραφειοκρατικές διαδικασίες) καθώς και την τέλεση της κηδείας ή του μνημόσυνου.  

Γραφείο Τελετών Κορωπί - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Κηδεία Χριστιανική  

 • Ορθόδοξη Κηδεία  
 • Στρατιωτική Κηδεία  
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο) 
 • Καθολική Κηδεία 
 • Κηδεία Μαρτύρων Ιεχωβά 
 • Κηδεία Χριστιανών Αποστολικής Εκκλησίας 
 • Ευαγγελική Κηδεία  

Πολιτική Κηδεία 

 • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία)) 

Εβραϊκή Κηδεία 

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια για την τέλεση κηδείας 

Μνημόσυνα 

Στολισμός εκκλησίας για το Μνημόσυνο 

Επαναπατρισμού σορού (στην Ελλάδα και το Εξωτερικό) 

Εκταφή (εντός του προβλεπόμενου χρόνου) 

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την επικράτεια και το εξωτερικό.  Παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε λογικές τιμές.  Μέλημά μας ο κάθε άνθρωπος να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Φιλοσοφία 

Με Σεβασμό στην οικογένεια του/της εκλιπόντος, που καλείται να αντιμετωπίσει μια ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση και να αποχαιρετήσει τον/την αγαπημένο/η της συγγενή.  Προτεραιότητα μας  είναι να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς επίσης και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχουν αυτές οι επιθυμίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Για την περιοχή του Κορωπίου, το γραφείο τελετών, ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Κορώνης και οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας,  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, στόχος είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο και να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα συνάνθρωπό μας.

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Κριτικές 

Οι “κριτικές” που έχουν γραφτεί από πελάτες του γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, η πολυετείς εμπειρία αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών, είναι αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια στο Κορωπί.

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Περιοχές Εξυπηρέτησης 

Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή του Κορωπίου καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, ΠαλλήνηΠαιανία, Σπάτα, Μαραθώνα, Ραφήνα, Γλυκά ΝεράΑγία ΠαρασκευήΧαλάνδριΒριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Πεντέλη, ΚηφισιάΜελίσσια, Μεταμόρφωση, Χολαργός, Παπάγου, Αθήνα, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό,  κ.α..

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο  

Το Κορωπί διαθέτει δικό του κοιμητήριο.  (δείτε το χάρτη τοποθεσίας εδώ)

Γραφείο Τελετών Κορωπί - Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο Κορωπίου 

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους του Κορωπίου με αποδεικτικό κατοικίας και εντολή Δημάρχου.

Το Νεκροταφείο Κορωπίου διαθέτει ενιαία χρέωση για την έκδοση της άδειας ταφής. Οι τιμές έκδοσης άδειας ταφής στο νεκροταφείο, ανά ζώνη και εντοπιότητα είναι οι παρακάτω: 

 • Δημοτών - Κατοίκων με αποδεικτικό κατοικίας & εντολή Δημάρχου 
 • Άνευ ζώνης - η τιμή έκδοσης αδείας ταφής είναι 255€ (διακόσια πενήντα πέντε ευρώ) 
 • Επίσης υπάρχει χρέωση του εργάτη ταφής (καθώς το κοιμητήριο δεν διαθέτει) 
 • Η επιπλέον χρέωση για τον εργάτη είναι:  100,00€ (εκατό ευρώ) 

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής καθώς και την μίσθωση του εργάτη ταφής, για την τέλεση της κηδείας στο νεκροταφείο Κορωπίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.