ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Ανθούσα - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Ανθούσα - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή της Ανθούσας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σχετικά με την προετοιμασία της τελετής, τις διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Χριστιανική Κηδεία

 • Ορθόδοξη Κηδεία
 • Ορθόδοξη Κηδεία Παλαιού Ημερολογίου
 • Καθολική Κηδεία
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας
 • Στρατιωτική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

 • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (Ελλάδα ή Βουλγαρία)

Πάντα με αμέριστο σεβασμό για τον συνάνθρωπό, που καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση, μια οδυνηρή κατάσταση και να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του συνάνθρωπο.  Βασικό μέλημα μας  είναι να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντως καθώς επίσης και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Η εμπειρία μας αλλά και τα γραφόμενα (κριτικές)  όσων μας έχουν εμπιστευθεί, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών, είναι όλα αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια.

Για την Ανθούσα, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή της Ανθούσας καθώς επίσης, τις περιοχές Παλλήνη, Παιανία, Σπάτα, Κορωπί, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Ν. Φιλαδέλφεια κ.α..

 Ακόμα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο

Η περιοχή της Ανθούσας δεν διαθέτει δικό της κοιμητήριο.  Εξυπηρετείτε από την περιοχή της Παλλήνης ή του Γέρακα

Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους της Παλλήνης, απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας. 
  • Χρεώσεις κοιμητηρίου για την ταφή (διπλότυπο) 340€ (τριακόσια σαράντα ευρώ)
 • Η οικογένεια μπορεί να πραγματοποιήσει ταφή σε ετεροδημότη συγγενή μόνο για 1ου βαθμού συγγένειας.

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους της Ανθούσας καθώς και των συγγενών 1ου βαθμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.