ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Χολαργός - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Χολαργός - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε το Χολαργό προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όσο αφορά την προετοιμασία τελετής, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής καθώς και την τέλεση.  

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

  • Ορθόδοξη Κηδεία 
  • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
  • Στρατιωτική Κηδεία
  • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας
  • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
  • Ευαγγελική Κηδεία
  • Καθολική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

Στολισμός και Στεφάνια της κηδείας 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο 

Επαναπατρισμός σορού (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό) 

Εκταφή 

Σεβόμενοι την οικογένεια του θανούντος, που πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός δικού του προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Τηρούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας όσο αυτό είναι εφικτό να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.  

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, αποδεικνύεται από τις «κριτικές» που μας γράφουν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν καταδείξει ως ένα από τα κορυφαία γραφεία τελετών στην Παλλήνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Για τον Χολαργό, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή του Χολαργού καθώς επίσης, τις περιοχές Παπάγου, Ανθούσα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Γλυκά Νερά, Ραφήνα κ.α..

Βέβαια, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο  

Η περιοχή του Χολαργού διαθέτει δικό του κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο 

  • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκουςτου Χολαργού, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας).
  • Χρεώσεις κοιμητηρίου για την ταφή (διπλότυπο) 350€ (τριακόσια πενήντα ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους του Χολαργού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.