ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Ραφήνα - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Ραφήνα - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Ραφήνα - Νικόλαος Κορώνης  

Γραφείο τελετών Ραφήνα, εξυπηρετούμε την περιοχή παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στην προετοιμασία της κηδείας ή του μνημόσυνου, όσο και τις διαδικασίες προ της τέλεσης κηδείας (γραφειοκρατικές διαδικασίες) καθώς και την τέλεση της κηδείας ή του μνημόσυνου.  

Γραφείο Τελετών Ραφήνα - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  

Χριστιανική  Κηδεία  

 • Ορθόδοξη Κηδεία  
 • Στρατιωτική Κηδεία  
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιού Ημερολογίου)  
 • Καθολική Κηδεία 
 • Ευαγγελική Κηδεία 
 • Κηδεία Χριστιανών Αποστολικής Εκκλησίας 
 • Κηδεία Μαρτύρων Ιεχωβά 

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

 • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (στην Ελλάδα (Ριτσώνα) ή στην Βουλγαρία)) 

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια τελετής κηδείας 

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο 

Στολισμό Μνημόσυνου 

Επαναπατρισμού σορού (από όλη την Ελλάδα καθώς και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου)

Εκταφή (κατά την ημερομηνία που προβλέπεται (3έτη)) 

Σεβόμενοι την οικογένεια, που καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, και να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της συνάνθρωπο και  βασικό μέλημα μας  να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς επίσης και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχουν αυτές οι επιθυμίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Στον δήμο Ραφήνας, το γραφείο τελετών, ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Κορώνης και οι συνεργάτες μας θα είναι δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της σκληρής αυτής δοκιμασίας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο και να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα συνάνθρωπό μας.

Οι  “σχολιασμοί” που έχουν γραφτεί από πελάτες του γραφείου τελετών Νικόλαος Κορώνης, η πολυετείς εμπειρία μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια στην Ραφήνα

Γραφείο Τελετών Ραφήνα - ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 

Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή της Ραφήνας καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, ΑνθούσαΠαλλήνηΠαιανία, Σπάτα, Κορωπί, Αγία ΠαρασκευήΧαλάνδριΒριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλός, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Χολαργός, Παπάγου, Πεύκη κ.α..

 Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού από όπου και όπου εσείς επιθυμείτε σε λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Γραφείο Τελετών Ραφήνα - ΤΙΜΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ  

Η περιοχή της Ραφήνας διαθέτει δικό της κοιμητήριο.  (δείτε το χάρτη τοποθεσίας εδώ)

Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο Ραφήνας 

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους της Καισαριανής με αποδεικτικό κατοικίας

Η τιμή έκδοσης άδειας ταφής στο νεκροταφείο, με εντοπιότητα είναι η παρακάτω: 

 • Δημοτών - Κατοίκων με αποδεικτικό κατοικίας
 • Άνευ Ζώνης η τιμή έκδοσης αδείας ταφής είναι 822,00€ (οκτακόσια είκοσι δύο ευρώ)

Στο γραφείο τελετών  Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για την τέλεση της κηδείας στο νεκροταφείο Ραφήνας, καθώς και την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας από το κοιμητήριο Ραφήνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.