ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Παλλήνη - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Παλλήνη - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή της Παλλήνης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σχετικά με την προετοιμασία της τελετής, τις διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Χριστιανική Κηδεία

 • Ορθόδοξη Κηδεία
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιού Ημερολογίου)
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Καθολική Κηδεία
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Στρατιωτική Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

 • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (Ελλάδα ή Βουλγαρία)

Εβραϊκή Κηδεία

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο

Στολισμός και Στεφάνια της κηδείας

Στολισμός Μνημοσύνου

Επαναπατρισμού του θανόντος (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό)

Εκταφή (μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία)

Σεβόμενοι τον συγγενή που πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός δικού του προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Ακολουθούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας όσο αυτό είναι εφικτό να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού. 

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, αποδεικνύεται από τις «κριτικές» που μας γράφουν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν καταδείξει ως ένα από τα κορυφαία γραφεία τελετών στην Παλλήνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Για την Παλλήνη, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή της Ανθούσας καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Γλυκά Νερά, Παιανία κ.α..

 Επίσης, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο

Η περιοχή της Παλλήνης διαθέτει δικό της κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ). 

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους της Παλλήνης, απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας. 
  • Χρεώσεις κοιμητηρίου για την ταφή (διπλότυπο) 340€ (τριακόσια σαράντα ευρώ)
 • Η οικογένεια μπορεί να πραγματοποιήσει ταφή σε ετεροδημότη συγγενή μόνο για 1ου βαθμού συγγένειας.

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους της Παλλήνης καθώς και των συγγενών 1ου βαθμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.