ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για την πραγματοποίηση μιας κηδείας πρέπει να ολοκληρωθούν απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, το γραφείο μας θα σας ενημερώνει καθ’ όλη την διάρκεια των προετοιμασιών και την εξέλιξής τους. 

Απαραίτητη για τις διαδικασίες είναι η ταυτότητα του εκλειπόντος και το πιστοποιητικό θανάτου που παραδίδονται στο ληξιαρχείο κατά τη δήλωση.

Θα χρειαστείτε ακόμη ρούχα για το ντύσιμο του εκλειπόντος. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα απαραίτητα ρούχα ή δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε θα σας προμηθεύσουμε εμείς.

Επίσης, θα χρειασθούμε  ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, αν υπάρχουν.

Για τις διαδικασίες σχετικά με τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τα δικαιολογιτικά που απαιτούνται αλλά και τις αποζημιώσεις που δίνει ο κάθε ασφαλιστικός φορέας χωριστά, μπορείτε να δείτε εδώ.

Φυσικά το γραφείο μας δύναται να αναλάβει τη διαδικασία συγκέντρωσης και κατάθεσης των απαραίτητων εγγράφων στο ταμείο σας

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες καθώς και της τέλεσης της κηδείας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς και να σας ενημερώση για όλες τις διαδικασίες τέλεσης της κηδείας. 

 

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.  
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Συμπληρώστε το ερώτημά σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σας απαντήσει.

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.