ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Παπάγου - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Παπάγου - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή του Παπάγου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τελετής ταφής ή μνημόσυνου, αναλαμβάνοντας όλες τις προβλεπόμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση κηδεία ή μνημόσυνου.  

Προσφερόμενες Υπηρεσίες του γραφείου μας

Χριστιανική Κηδεία  

 • Ορθόδοξη Κηδεία 
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
 • Καθολική Κηδεία
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Στρατιωτική Κηδεία
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας

Πολιτική Κηδεία 

 • Αποτέφρωση – καύση (Ελλάδα (Ριτσώνα) ή Βουλγαρία)

Εβραϊκή Κηδεία  

Στολισμός και Στεφάνια της τελετής κηδείας 

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο  

Στολισμός Μνημόσυνου 

Επαναπατρισμού σορού (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό) 

Εκταφή (την προβλεπόμενη ημερομηνία) 

Για την περιοχή του Παπάγου, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας στοχεύοντας  να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Σεβόμενοι την οικογένεια του θανούντος, που αντιμετωπίζει την απώλεια ενός δικού του προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Τηρούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας, όσο αυτό είναι εφικτό, να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν καταδείξει ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στα Βριλήσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα

 Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή του Παπάγου καθώς επίσης, τις περιοχές ΓέρακαΑνθούσαΠαλλήνη, Παιανία, Μαραθώνα, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Μαρούσι κ.α..

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στου Παπάγου αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο για τους κατοίκους του Παπάγου

Η περιοχή του Παπάγου εξυπηρετείτε από το δικό του κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Οι προϋποθέσεις & το κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο έχουν ως εξής:

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους του Παπάγου, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας).
 • Ταφή επιτρέπετε επίσης σε ετεροδημότη
 • Το κόστος του κοιμητηρίου στου Παπάγου για την τέλεση ταφής, ως εξής:
  •  Διπλότυπο 600€ (εξακοσίων ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία έκδοσης αδείας της ταφής για τους δημότες - κατοίκους και ετεροδημότες στο κοιμητήριο Παπάγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.