ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000

ΤΕΛΕΤΗ κηδείας ( COVID 19 )

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε στη χώρα μας η έξαρση της πανδημίας του Covid-19, στο γραφείο ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΟΡΩΝΗΣ τηρήσαμε άμεσα και συνεχίζουμε να τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

 

Απώλεια ζωής από Covid-19

Τι συμβαίνει όπως όταν ο συνάνθρωπός μας χάνει την ζωή του και το πιστοποιητικό θανάτου αναγράφει την ένδειξη Covid-19;

Σε αυτή τι δύσκολη στιγμή η οικογένεια αντιμετωπίζει την σκέψη και τον πόνο ότι δεν θα τους επιτραπεί να ξαναδούν τον άνθρωπό τους για να του πουν έστω το τελευταίο αντίο.

 

Πριν την τελετή

Σε αυτή τι δύσκολη στιγμή θα θέλαμε να σταθούμε και να σας ενημερώσουμε ότι, στο γραφείο Τελετών Κορώνης, μπορούμε με όλες τις ειδικές προφυλάξεις, να φροντίσουμε,  και να σας δώσουμε την ευκαιρία να δείτε και να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας για τελευταία φορά.

 

Τέλεση Κηδείας (COVID-19)

Αφού ολοκληρωθεί από την οικογένεια ο τελευταίος χαιρετισμός προς τον άνθρωπό τους, τότε θα σφραγιστεί το φέρετρο όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ώστε να πραγματοποιηθεί η τελετή/ταφή εκεί που εσείς επιθυμείτε. 

Αυτό τουλάχιστον θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό, το τελευταίο αντίο και η ανάμνηση, απαλύνοντας κατ’ ελάχιστο τον ψυχικό  πόνο της οικογένειας.

 

ΜΕ  ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΥΠΩΝ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.