ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε την Μεταμόρφωση προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο για την προετοιμασία τελετής της κηδείας ή του μνημόσυνου, αναλαμβάνοντας επίσης και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής,όσο και την τέλεση αυτών.  

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Μεταμόρφωση είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

 • Ορθόδοξη Κηδεία 
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
 • Στρατιωτική Κηδεία
 • Καθολική Κηδεία
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας 
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια της τελετής 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Τέλεση Μνημοσύνων 

Επαναπατρισμού σορού (από όλη την επικράτεια ή οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) 

Εκταφή  (κατά την ημερομηνία που προβλέπεται μετά το πέρας των τριών ετών)

Για την Μεταμόρφωση, το γραφείο τελετών Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε συνεχώς κοντά σας  σε όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια... 

Η εμπειρία μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αποδεικνύεται από τις «κριτικές» που αναρτούν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης στο διαδύκτιοκαταδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στο λειτούργημα που επιτελούμε.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι εκείνα τα στοιχεία που μας έχουν αναδείξη ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στα Μελίσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε τα Μελίσσια καθώς επίσης, τις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Παπάγου, Αθήνα, Γραμματικό, Μαραθώνα, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Ζωγράφου, Γαλάτσι, Βριλήσσια, Βύρωνα κ.α..  Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης,προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς του θανόντος, καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες Κόστους σχετικά με το κοιμητήριο Μεταμόρφωσης 

Η Μεταμόρφωσηδιαθέτει δικό της κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο 

Χρέωση κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης για τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, για την ταφή.

 • Το κοιμητήριο στην Μεταμόρφωση χωρίζεται σε τρεις ζώνες με κόστος ανά ζώνη όπως περιγράφεται παρακάτω:
  • Α΄ Ζώνη – διπλότυπο 396,00€ (τριακόσια ενενήντα έξι ευρώ)
  • Β΄ Ζώνη - διπλότυπο 350,00€ (τριακόσια πενήντα ευρώ)
  • Γ΄ Ζώνη – διπλότυπο 309,00€ (τριακόσια εννέα ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία έκδοσης αδείας της ταφής από το γραφείο εκδόσεων αδειών του κοιμητηρίου της Μεταμόρφωσης

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.