ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Γαλάτσι - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Γαλάτσι - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε το Γαλάτσι με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο για την προετοιμασία τελετής της κηδείας ή του μνημόσυνου, αναλαμβάνοντας επίσης και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής,όσο και την τέλεση αυτών.  

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Γαλάτσι είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

  • Ορθόδοξη Κηδεία  
  • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο
  • Καθολική Κηδεία  
  • Ευαγγελική Κηδεία 
  • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας  
  • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά 
  • Στρατιωτική Κηδεία  

Πολιτική Κηδεία 

Εβραϊκή Κηδεία

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια της τελετής 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Τέλεση Μνημοσύνων 

Επαναπατρισμού σορού (από όλη την επικράτεια ή οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) 

Εκταφή  (κατά την ημερομηνία που προβλέπεται μετά το πέρας των τριών ετών)

Η εμπειρία μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αποδεικνύεται από τις «κριτικές» που αναρτούν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης στο διαδύκτιο, καταδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στο λειτούργημα που επιτελούμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι εκείνα τα στοιχεία που μας έχουν αναδείξη ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στο Γαλάτσι αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Για το Γαλάτσι, το γραφείο τελετώνΚορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε συνεχώς κοντά σαςσε όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε τα Γαλάτσι καθώς επίσης, τις περιοχέςΓέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά ΝεράΑγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, ΜαρούσιΝέα Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Παπάγου, ΑθήναΓραμματικό, Μαραθώνα, Ραφήνα, ΑρτέμιδαΖωγράφου, Καισαριανή, ΒριλήσσιαΒύρωνακ.α..  Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης,προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς του θανόντος, καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες Κόστους σχετικά με το κοιμητήριο  

Το Γαλάτσι δεν διαθέτει δικό του κοιμητήριο

Προτεινόμενα κοιμητήρια ταφής είναι:

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία έκδοσης αδείας της ταφής από το γραφείο εκδόσεων αδειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.