ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Χαλάνδρι Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Χαλάνδρι Νικόλαος Κορώνης

Το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη εξυπηρετεί το Χαλάνδρι, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας, την προετοιμασία της τελετής, τις διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση. 

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η διοργάνωση για:

Κηδεία Χριστιανική

 • Ορθόδοξη Κηδεία
 • Στρατιωτική Κηδεία
 • Ορθόδοξη Κηδεία Παλαιού Ημερολογίου (Γ.Ο.Χ.)
 • Καθολική Κηδεία
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Κηδεία Αποστολικής Εκκλησίας

Πολιτική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο

Στολισμός και Στεφάνια της κηδείας

Στολισμός Μνημοσύνου

Επαναπατρισμός του θανόντος (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό)

Εκταφή (κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία)

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και υπομονή για τους συνανθρώπους , που πρέπει να αντιμετωπίσουν μια νέα κατάσταση, μια δύσκολη κατάσταση και να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους συγγενή ή φίλο.  Βασική προτεραιότητα μας  νε εκτελεστούν στο ακέραιο οι τελευταίες επιθυμίες του θανόντος, καθώς και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε την θλίψη και τον πόνο που έχει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Στο Χαλάνδρι, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της τέλεσης της τελετής, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή του Χαλανδρίου καθώς επίσης, τις περιοχές Ανθούσα, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Αθήνα, Παιανία, Σπάτα, Κορωπί, Γέρακα κ.α..

Η μακροχρόνια εμπειρία μας αλλά και τα σχόλια όσων μας έχουν εμπιστευθεί, το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό που διαθέτουμε, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, είναι όλα αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στο Χαλάνδρι αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την επικράτεια καθώς και μεταφορά σωρού από και προς το εξωτερικό, σε λογικές τιμές γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

 

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο του Χαλανδρίου και το κόστος αδείας ταφής

Η περιοχή του δήμου Χαλανδρίου διαθέτει δικό της κοιμητήριο.  (Δείτε την τοποθεσία στο χάρτη εδώ)

 

Κόστος & Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους στο Χαλάνδρι, με αποδεικτικό κατοικίας
  • Το κόστος του κοιμητηρίου στο Χαλάνδρι για την τέλεση ταφής, διαμορφώνεται ανάλογα με την ζώνη που έχει ως εξής:
   •  Γ’ Ζώνη διπλότυπο 292€ (διακόσια ενεννήντα δύο ευρώ)
   • Β’  Ζώνη διπλότυπο 371€ (τριακόσια εβδομήνα ένα ευρώ)
   • Α’ Ζώνη διπλότυπο 471€ (τετρακόσια εβδομήντα ένα ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες & κατοίκους στο Χαλάνδρι.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.