ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Πεύκη - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Πεύκη - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο τελετών Πεύκη, εξυπηρετούμε την περιοχή παρέχοντας υπηρεσίες επιπέδου τόσο στην προετοιμασία της κηδείας ή του μνημόσυνου, όσο και τις διαδικασίες προ της τέλεσης κηδείας (γραφειοκρατικές διαδικασίες) καθώς και την τέλεση της κηδείας ή του μνημόσυνου.  

Γραφείο Τελετών Πεύκη - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  

Χριστιανική  Κηδεία  

  • Ορθόδοξη Κηδεία 
  • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιού Ημερολογίου) 
  • Στρατιωτική Κηδεία  
  • Καθολική Κηδεία 
  • Κηδεία Μαρτύρων Ιεχωβά  
  • Ευαγγελική Κηδεία 
  • Κηδεία Χριστιανών Αποστολικής Εκκλησίας 
  • Πολιτική Κηδεία 
  • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (στην Ελλάδα (Ριτσώνα) ή στην Βουλγαρία))

Εβραϊκή Κηδεία 

Στολισμός εκκλησίας τελετής κηδείας 

Στεφάνια κηδείας 

Μνημόσυνο  

Στολισμό Μνημόσυνου 

Επαναπατρισμού σορού (στην Ελλάδα καθώς και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) 

Εκταφή (κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία (3έτη)) 

Στην Πεύκη, το γραφείο τελετών, ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Κορώνης και οι συνεργάτες μας θα είναι δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της δύσκολής αυτής διαδικασίας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν καλύτερα αποδίδοντας τις πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα συνάνθρωπό σας.

Σεβόμενοι την οικογένεια, που καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, και να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της συνάνθρωπο,  βασικό μέλημα μας  να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς επίσης και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχουν αυτές οι επιθυμίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Οι  “σχολιασμοί” που έχουν γραφτεί από πελάτες του γραφείου τελετών Νικόλαος Κορώνης, η πολυετείς εμπειρία μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, είναι αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια στην Πεύκη.

Γραφείο Τελετών Πεύκη - ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 

Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή του Νέου Ηρακλείου καθώς επίσης, τις περιοχές Αγία ΠαρασκευήΧαλάνδριΒριλήσσια, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλός, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό, ΠαπάγουΓέρακα, Ανθούσα, ΠαλλήνηΠαιανία, Σπάτα, Κορωπί, Ραφήνα, Μαραθώνα κ.α..

 Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Επικράτεια αλλά και το εξωτερικό παρέχοντας την δυνατότητα μεταφοράς της σορού από όπου και όπου εσείς επιθυμείτε σελογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Γραφείο Τελετών Πεύκη - ΤΙΜΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ  

Η περιοχή της Πεύκης δεν διαθέτει δικό του κοιμητήριο.   

Γραφείο Τελετών Πεύκη - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ 

 Για την τέλεση κηδείας τα προτεινόμενα κοιμητήρια είναι τα ακόλουθα: 

Γραφείο Τελετών Πεύκη - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΑΦΗΣ στα προαναφερόμενα κοιμητήρια 

Στο γραφείο τελετών  Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για την τέλεση της κηδείας στο νεκροταφείο της περιοχής που θα επιλέξετε (ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες), καθώς και την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας από το κοιμητήριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.