ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Αγία Παρασκευή Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Αγία Παρασκευή Νικόλαος Κορώνης

Το γραφείο μας εξυπηρετεί την περιοχή της Αγία Παρασκευής, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σχετικά με την προετοιμασία της τελετής, τις διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Κηδεία Χριστιανική

  • Ορθόδοξη Κηδεία
  • Ορθόδοξη Κηδεία Παλαιού Ημερολογίου
  • Στρατιωτική Κηδεία
  • Καθολική Κηδεία
  • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
  • Κηδεία Αποστολικής Εκκλησίας
  • Ευαγγελική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο

Στολισμός και Στεφάνια της κηδείας

Στολισμός Μνημοσύνου

Επαναπατρισμού του θανόντος (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό)

Εκταφή  (μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία)

Η πολυετή εμπειρία μας αλλά και οι κριτικές,  όσων μας έχουν εμπιστευθεί, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι όλα αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια.

Για την Αγία Παρασκευή, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε κοντά σας  καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της τέλεσης της τελετής, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί την περιοχή της Αγία Παρασκευής καθώς επίσης, τις περιοχές Ανθούσα, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παιανία, Σπάτα, Κορωπί, Γέρακα κ.α..

Πάντα με αμέριστο σεβασμό για τον συνάνθρωπο, που έρχεται αντιμέτωπος μια νέα κατάσταση, μια οδυνηρή κατάσταση για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του συγγενή, φίλο ή γείτονα.  Βασικό μέλημα μας  είναι να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντως καθώς και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την επικράτεια καθώς και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε σε λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

 

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο

Η περιοχή της Αγία Παρασκευής διαθέτει δικό της κοιμητήριο. (δείτε το χάρτη τοποθεσίας εδώ)

Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο της Αγία Παρασκευής

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους του δήμου της Αγία Παρασκευής, με αποδεικτικό εκκαθαριστικό της Εφορίας
  • Χρεώσεις κοιμητηρίου για την ταφή (διπλότυπο) 300€ (τριακόσια ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους της Αγία Παρασκευής.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.