ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ – ΛΟΥΤΣΑ Νικόλαου Κορώνη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ – ΛΟΥΤΣΑ Νικόλαου Κορώνη

Στο γραφείο τελετών ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - Νικόλαου Κορώνη, εξυπηρετούμε την περιοχή της Αρτέμιδας και της Λούτσας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αφενός για την προετοιμασία της κηδείας ή του μνημόσυνου,  αφετέρου για τις απαραίτητες διαδικασίες προ της τέλεσης κηδείας (γραφειοκρατικές διαδικασίες) καθώς και την τέλεση της κηδείας ή του μνημόσυνου. 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κηδεία Χριστιανική

 • Ορθόδοξη Κηδεία
 • Στρατιωτική Κηδεία
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
 • Καθολική Κηδεία
 • Κηδεία Μαρτύρων Ιεχωβά
 • Κηδεία Χριστιανών Αποστολικής Εκκλησίας
 • Ευαγγελική Κηδεία

Πολιτική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια για την τέλεση κηδείας

Μνημόσυνα

Στολισμός εκκλησίας για το Μνημόσυνο

Επαναπατρισμού σορού(στην Ελλάδα και το Εξωτερικό)

Εκταφή(εντός του προβλεπόμενου χρόνου)

Εκτός των περιοχών Αρτέμιδας και Λούτσας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.  Παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς της σορού όπου εσείς επιθυμείτε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε λογικές τιμές.  Μέλημά μας ο κάθε άνθρωπος να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - Φιλοσοφία

Με Σεβασμό στην οικογένεια του/της εκλιπόντος, που καλείται να αντιμετωπίσει μια ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση και να αποχαιρετήσει τον/την αγαπημένο/η της συγγενή.  Προτεραιότητα μας  είναι να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς επίσης και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχουν αυτές οι επιθυμίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Για την περιοχές της Αρτέμιδας και της Λούτσας, το γραφείο τελετών, ο ιδιοκτήτης Νικόλαος Κορώνης και οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας,  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, στόχος είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο και να αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές στον εκλιπόντα συνάνθρωπό μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑΚριτικές πελατών

Οι “κριτικές” που έχουν γραφτεί από πελάτες του γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, η πολυετείς εμπειρία αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών, είναι αυτά που ανέδειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών τα τελευταία χρόνια στην Αρτέμιδα και την Λούτσα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - Περιοχές Εξυπηρέτησης (ενδεικτικά)

Το γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετεί τις περιοχές της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ και της ΛΟΥΤΣΑΣ καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Παιανία, Σπάτα, Μαραθώνα, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Πεύκη, Πεντέλη, Κηφισιά, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Χολαργός, Παπάγου, Αθήνα, Καισαριανή, Βύρωνα, Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό,  κ.α..

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο

Οι περιοχές Αρτέμιδας και Λούτσας διαθέτουν κοινό κοιμητήριο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Αρτέμιδας.  (δείτε το χάρτη τοποθεσίας εδώ)

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - ΛΟΥΤΣΑ - Προϋποθέσεις τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο Κορωπίου

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους της Αρτέμιδας και της Λούτσας με αποδεικτικό κατοικίας

Το Νεκροταφείο Αρτέμιδας διαθέτει ενιαία χρέωση για την έκδοση της άδειας ταφής. Οι τιμή έκδοσης άδειας ταφής στο νεκροταφείο είναι η παρακάτω:

 • Δημοτών - Κατοίκων με αποδεικτικό κατοικίας
  • Άνευ ζώνης - η τιμή έκδοσης αδείας ταφής είναι 350€ (τριακόσια πενήντα ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία αδείας της ταφής για την τέλεση της κηδείας στο νεκροταφείο Αρτέμιδας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ – ΛΟΥΤΣΑ - Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο και θα είμαστε δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.