ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Μελίσσια - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Μελίσσια - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε τα Μελίσσια προσφέροντας υπηρεσίες επιπέδου για την προετοιμασία τελετής της κηδείας ή του μνημόσυνου, αναλαμβάνοντας επίσης και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής καθώς και την τέλεση αυτών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Γαλάτσι είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

  • Ορθόδοξη Κηδεία  
  • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
  • Στρατιωτική Κηδεία  
  • Καθολική Κηδεία  
  • Ευαγγελική Κηδεία 
  • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας  
  • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά 

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια της τελετής 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Τέλεση Μνημοσύνων 

Επαναπατρισμού σορού (από όλη την επικράτεια ή οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) 

Εκταφή  (κατά την ημερομηνία που προβλέπεται μετά το πέρας των τριών ετών)

Με σεβασμό στην οικογένεια του εκλιπόντος, που αντιμετωπίζει την οδυνηρή απώλεια ενός δικού της προσφιλούς προσώπουκατά τον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Ακολουθούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, στοχεύοντας συνεχώς στο να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.  

Η εμπειρία μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αποδεικνύεται από τις «κριτικές» που αναρτούν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης στο διαδύκτιοκαταδεικνύονταςτην αφοσίωσή μας στο λειτούργημα που επιτελούμε.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι εκείνα τα στοιχεία που μας έχουν αναδείξη ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στα Μελίσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Για τα Μελίσσια, το γραφείο τελετών Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε συνεχώς δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε τα Μελίσσια καθώς επίσης, τις περιοχές Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Παπάγου, Αθήνα, Γραμματικό, Μαραθώνα, Ραφήνα, Αρτέμιδα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Ζωγράφου, Γαλάτσι, Μεταμόρφωση, Βύρωνα κ.α..  Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.

Εννοείτε ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο των Μελισσίων

Τα Μελίσσια διαθέτουν δικό τους κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο 

  • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους των Μελισσίων, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας.
    • Χρέωση κοιμητηρίου των Μελισσίων για τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, για την ταφή (διπλότυπο) 200€ (διακόσια ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους στα Μελίσσια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.