ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Κηφισιά - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Κηφισιά - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε την Κηφισιά προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την προετοιμασία τελετής ταφής ή μνημόσυνου, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής καθώς και την τέλεση.  

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

 • Ορθόδοξη Κηδεία  
 • Στρατιωτική Κηδεία  
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο) 
 • Καθολική Κηδεία 
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας  
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά 
 • Ευαγγελική Κηδεία 

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

 • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (Ελλάδα ή Βουλγαρία)  

Στολισμός και Στεφάνια της τελετής κηδείας 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο 

Επαναπατρισμού σορού (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό) 

Εκταφή (κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία) 

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, αποδεικνύεται από τις «απόψεις» που γράφουν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν καταδείξει ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στην Κηφισιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Σεβόμενοι την οικογένεια του θανούντος, που αντιμετωπίζει την απώλεια ενός δικού του προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Τηρούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας, όσο αυτό είναι εφικτό, να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.  

Για την Κηφισιά, το γραφείο τελετώνΝικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή της Κηφισιάς καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Μαραθώνα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Χολαργού, Παπάγου κ.α..

Επίσης, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο Κηφισιάς 

Η περιοχή της Κηφισιάς διαθέτει δικό της κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκουςτης Κηφισιάς, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας).
  • Χρέωση κοιμητηρίου Κηφισιάς για τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, για την ταφή (διπλότυπο) 300€ (τριακόσια πενήντα ευρώ)
  • Χρέωση κοιμητηρίου Κηφισιάς για ετεροδημότη (διπλότυπο) 3.000€ (τρεις χιλιάδες ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους του Χολαργού.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο