ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Βριλήσσια- Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Βριλήσσια- Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε τα Βριλήσσια προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στην  προετοιμασία τελετής ταφής ή μνημόσυνου, αλλά και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής καθώς και την τέλεση κηδεία ή μνημόσυνου.  

Προσφερόμενες Υπηρεσίες του γραφείου μας 

Χριστιανική Κηδεία  

 • Ορθόδοξη Κηδεία 
 • Ορθόδοξη Κηδεία (Παλαιό Ημερολόγιο)
 • Καθολική Κηδεία
 • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας
 • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Ευαγγελική Κηδεία
 • Στρατιωτική Κηδεία

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

 • Αποτέφρωση – καύση (Ελλάδα (Ριτσώνα) ή Βουλγαρία)

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο  

Στολισμός και Στεφάνια της τελετής κηδείας 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Επαναπατρισμού σορού (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό) 

Εκταφή (κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία) 

Για τα Βριλήσσια, το γραφείο τελετών Νικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας (κατά την διάρκεια τέλεσης κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατό καλύτερα, δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν καταδείξει ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στα Βριλήσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Σεβόμενοι την οικογένεια του θανούντος, που αντιμετωπίζει την απώλεια ενός δικού του προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Τηρούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας, όσο αυτό είναι εφικτό, να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.

 Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή της Κηφισιάς καθώς επίσης, τις περιοχές ΓέρακαΑνθούσα, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Μαραθώνα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι κ.α..

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα Βριλήσσια αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

 

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο για τους κατοίκους των Βριλησσίων 

Η περιοχή των Βριλησσίων εξυπηρετείτε από το κοιμητήριο του Χαλανδρίου (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Οι προϋποθέσεις & το κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο έχουν ως εξής: 

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους των Βριλησσίων, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας).
  • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκουςστα Βριλήσσια, με αποδεικτικό κατοικίας
  • Το κόστος του κοιμητηρίου στα Βριλήσσια - Χαλάνδρι για την τέλεση ταφής, διαμορφώνεται ανάλογα με την ζώνη που έχει ως εξής:
   • Γ’ Ζώνη διπλότυπο 292€ (διακόσια ενενήντα δύο ευρώ)
   • Β’ Ζώνη διπλότυπο 371€ (τριακόσια εβδομήντα ένα ευρώ)
   • Α’ Ζώνη διπλότυπο 471€ (τετρακόσια εβδομήντα ένα ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες - κατοίκους των Βριλησσίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.