ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Γλυκά Νερά - Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Γλυκά Νερά - Νικόλαος Κορώνης

Στο γραφείο τελετών Κορώνη εξυπηρετούμε τα Γλυκά Νερά προσφέροντας υπηρεσίες επιπέδου για την προετοιμασία τελετής κηδείας ή μνημόσυνου, αναλαμβάνοντας όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προ τελετής καθώς και την τέλεση.  

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Γαλάτσι είναι:

Κηδεία Χριστιανική  

  • Ορθόδοξη Κηδεία
  • Στρατιωτική Κηδεία
  • Ορθόδοξη Κηδεία  (Γ.Ο.Χ.)
  • Καθολική Κηδεία
  • Ευαγγελική Κηδεία
  • Κηδεία Χριστιανών Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας 
  • Κηδεία Μαρτύρων του Ιεχωβά

Εβραϊκή Κηδεία 

Πολιτική Κηδεία 

Στολισμός εκκλησίας και Στεφάνια της τελετής 

Στολισμός Μνημόσυνου 

Τέλεση Μνημοσύνων 

Επαναπατρισμού σορού (από όλη την επικράτεια ή οποιοδήποτε μέρος του κόσμου) 

Εκταφή  (κατά την ημερομηνία που προβλέπεται μετά το πέρας των τριών ετών)

Η πολυετής εμπειρία μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, αποδεικνύεται από τις «απόψεις» που γράφουν οι πελάτες του γραφείου τελετών Ν. Κορώνηςκαταδεικνύονταςτην αφοσίωσή μας στο λειτούργημα που επιτελούμε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι αυτά που μας έχουν αναδείξη ως ένα από τα καλύτερα γραφεία τελετών στα Γλυκά Νερά αλλά και σε όλη την Ελλάδα

Σεβόμενοι την οικογένεια, που αντιμετωπίζει την απώλεια ενός δικού της προσφιλούς ανθρώπου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.  Τηρούμε τις επιθυμίες του εκλιπόντος καθώς και της οικογένειας του, προσπαθώντας, στοχεύοντας συνεχώς στο να απαλύνουμε τον πόνο του αποχωρισμού.  

Για τα Γλυκά Νερά, το γραφείο τελετώνΝικόλαου Κορώνη και οι συνεργάτες, είμαστε δίπλα σας  σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (πριν και κατά της διάρκεια της τελετής κηδείας ή μνημόσυνου), στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

 Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή των Γλυκών Νερών καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα, Μαραθώνα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο, Πεντέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Παπάγου κ.α..

Εννοείτε ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς της σορού καθώς και την τέλεση της κηδείας, όπου εσείς επιθυμείτε σε απόλυτα λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο των Γλυκών Νερών 

Τα Γλυκά Νερά διαθέτουν δικό τους κοιμητήριο (Δείτε το χάρτη εδώ).  

Προϋποθέσεις & Κόστος τέλεσης ταφής στο κοιμητήριο 

  • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους των Γλυκών Νερών, υποχρεωτικά απαιτείται αποδεικτικό κατοικίας (εκκαθαριστικό εφορίας (ΔΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ)).
    • Χρέωση κοιμητηρίου Γλυκών Νερών για τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, για την ταφή (διπλότυπο) 200€ (διακόσια ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τη διαδικασία αδείας της ταφής για τους δημότες, κατοίκους στα Γλυκά Νερά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας καλέσετε. 

Βρισκόμαστε πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.