ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Γραφείο Τελετών Παιανία Νικόλαος Κορώνης

Γραφείο Τελετών Παιανία Νικόλαος Κορώνης

Το γραφείο μας εξυπηρετεί την περιοχή της Παιανίας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για  την προετοιμασία της τελετής, τις διαδικασίες προ της τελετής καθώς και την τέλεση. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Κηδεία Χριστιανική

 • Ορθόδοξη Κηδεία
 • Στρατιωτική Κηδεία
 • Ορθόδοξη Κηδεία Παλαιού Ημερολογίου
 • Κηδεία Καθολικών
 • Κηδεία Ευαγγελιστών
 • Κηδεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά
 • Κηδεία της Ελεύθερης Αποστολικής Εκκλησίας
 • Κηδεία Εβραϊκή
 • Κηδεία Πολιτική
  • Αποτέφρωση – καύση νεκρού (Κρεματόρια της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας)

Μνημόσυνο 40ήμερο ή ετήσιο

Στολισμός και Στεφάνια Κηδείας

Στολισμός Μνημοσύνου

Επαναπατρισμού του εκλειπόντος (από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό)

Εκταφή (κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία)

Με σεβασμό στους συγγενείς, που έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα οδυνηρή κατάσταση, να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους συγγενή, φίλο ή γείτονα, τον συνάνθρωπό τους.  Βασική προτεραιότητα  μας είναι, να σεβαστούμε τις τελευταίες επιθυμίες του εκλιπόντως καθώς και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της οδύνης που έχει η απώλεια ενός οικείου προσώπου.

Για την Παιανία, το Γραφείο Τελετών Νικόλαος Κορώνης καθώς και οι συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα σας  καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της τέλεσης της τελετής, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια...

Η πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και οι κριτικές  πελατών που μας έχουν εμπιστευθεί, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, είναι όλα αυτά που ανέλειξαν το γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης, ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών.

Στο γραφείο Τελετών Νικολάου Κορώνη εξυπηρετούμε την περιοχή της Παιανίας καθώς επίσης, τις περιοχές Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Σπάτα, Κορωπί, Μαραθώνα, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ν. Ηράκλειο, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό κ.α..

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια καθώς και το εξωτερικό σε λογικές τιμές, γιατί σε κάθε άνθρωπο αξίζει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

 

Πληροφορίες σχετικά με το κοιμητήριο Παιανίας

Η περιοχή της Παιανίας διαθέτει δικό της κοιμητήριο.  (Δείτε το χάρτη εδώ)

 

Προϋποθέσεις ταφής στο κοιμητήριο

 • Ταφή επιτρέπεται για τους δημότες και κατοίκους της Παιανίας, με αποδεικτικό κατοικίας στο Δήμο.
  • Χρεώσεις κοιμητηρίου για την ταφή (διπλότυπο) 220€ (διακόσια είκοσι ευρώ)

Στο γραφείο τελετών Νικόλαος Κορώνης αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας την διαδικασία έκδοσης αδείας ταφής για τους δημότες, κατοίκους της Παιανιας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 604 6280   -   6980 65 0000 - οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα είμαστε σύντομα δίπλα σας όπου μας χρειαστείτε. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε όσα χρειάζεστε και είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να αποδώσουμε σε κάθε αποθανόντα τις τιμές που του αξίζουν.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας
Συμπληρώστε κατά προτίμηση κινητό τηλέφωνο

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
We use cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.. Ενημερωθείτε σχετικά πατώντας την ένδειξη "Μάθετε περισσότερα" παρακάτω.