ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000
Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός

Επαναπατρισμός νεκρών με φροντίδα, σεβασμό και αξιοπρέπεια του νεκρού καθώς και απόλυτη τήρηση του τελετουργικού που προβλέπεται από την θρησκεία του.

Στο γραφείο τελετών Κορώνη, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά της σωρού του νεκρού εντός και εκτός Ελλάδος, με όλες τις απαραίτητες, νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται.

Προκειμένου να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού ατόμου σε χώρα του εξωτερικού ή να αναλάβουμε την επιστροφή της στη χώρα μας  -σε περίπτωση που κάποιος Έλληνας απεβίωσε στο εξωτερικό- ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες διασφαλίζουν την ασφαλή και άμεση διέλευση του θανόντα από τα σύνορα και το ελληνικό τελωνείο.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε. όπως εφαρμόζονται στην Ελλάδα και τη χώρα προορισμού.

• • •

Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων όταν αποβιώσουν να ενταφιαστούν στο τόπο καταγωγής τους, αντί του τόπου διαμονής τους. Στο Γραφείο Τελετών Κορώνης, αναλαμβάνουμε πλήρως τη μεταφορά της σορού και την τέλεση της κηδείας, σε κάθε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας με σεβασμό στον εκλειπόντα αλλά και τις τοπικές παραδόσεις.

γραφειο τελετων κορωνης

×

Log in